Over ons

“In ons kleine team staat een persoonlijke aanpak voorop. Wij denken graag met jou mee om tot een mooi eindresultaat te komen”

Over ons

Vanuit een brede computerinteresse ben ik mij gaan specialiseren in het maken van websites. Te vaak heb ik gemerkt dat bepaalde diensten geen eigen website hebben. Ook zie ik regelmatig dat ondernemers een onduidelijke, verouderde of onveilige website hebben, terwijl ik denk dat het juist zo belangrijk is om als dienst of onderneming een duidelijke uitstraling te hebben! Als consument ben ik geneigd om onduidelijke of onvolledige informatie te vermijden en door te zoeken naar een dienst met een website die mij wel duidelijk maakt wat ik kan verwachten.

Bij het zien van deze websites krijg ik vaak meteen al ideeën over hoe het anders zou kunnen. Hoe leuk zou het zijn als ik daar iets mee zou kunnen doen! Zo is het idee ontstaan om zelf een webbureau te beginnen…

Grotere ondernemingen hebben vaak iemand in dienst die de website voor hen regelt en bijhoudt, maar juist bij de kleine ondernemers, die alles zelf moeten regelen blijven dit soort zaken liggen. Je wilt je primair richten op je onderneming en de randzaken, zoals investeren in een goede website of huisstijl met passende uitstraling, blijven weleens achter. Dit is waar je ons kunt inschakelen! Door onze talenten te bundelen kunnen wij een zo volledig mogelijk pakket aanbieden.
“Hoe leuk zou het zijn als ik daar iets mee zou kunnen doen!”

In ons kleine team staat een persoonlijke aanpak voorop. Wij denken graag met jou mee om tot een mooi eindresultaat te komen. Saskia houdt zich vooral bezig met de bouw van een website. Zij denkt in mogelijkheden en vindt vaak creatieve oplossingen. Van een mooi eindproduct kan zij echt genieten. Als oprichter van Saskia Webdesign is zij het eerste aanspreekpunt voor klanten.

Mariska heeft een grafische achtergrond en weet als geen ander hoe je een logo, huisstijl, visitekaartjes, flyers etc. moet ontwerpen. Met haar talent voor fotografie maakt zij het mogelijk dat we niet afhankelijk zijn van internet voor mooie productfoto’s op de website, maar dat we heel persoonlijke foto’s van jouw onderneming kunnen maken en plaatsen.

“Door onze talenten te bundelen kunnen wij een zo volledig mogelijk pakket aanbieden!”
“Dit is waar je ons kunt inschakelen”

Lapsen heeft ervaring in de technische kant van de websitebouw en is altijd op de hoogte van de nieuwste snufjes. Hij heeft zich gespecialiseerd in SEO (Search Engine Optimization), wat inhoudt dat hij weet hoe een website verbeterd en geoptimaliseerd kan worden voor een goede vindbaarheid in zoekmachines zoals Google.

Saskia

  • Webdesigner
  • Contactpersoon

Mariska

  • Vormgever
  • Fotograaf

Lapsen

  • Technisch adviseur
  • SEO
Menu