Voorbeelden & reviews

Reviews

Bij het opstarten van een website is het belangrijk te weten welke informatie je er op kwijt wilt. Met behulp van Saskia heb ik dat op een rijtje gezet, waarna zij een voorstel gemaakt heeft voor een ontwerp. Dat heeft ze heel goed en origineel aangepakt. Ze is doortastend, en heeft zeker een professionele kijk op de zaken, echter zonder haar mening op te dringen. Een plezier om mee samen te werken.
Met haar creativiteit, en doortastendheid heeft Saskia op een zeer klantgerichte werkwijze, mijn wensen weten om te zetten naar een schitterend geheel. Zo heb ik echt het gevoel dat het mijn persoonlijke website is. Zelfs mijn visitekaartje heeft ze in de lijn van mijn website ontworpen. Ze is pas tevreden als de klant tevreden is, en het technisch allemaal klopt. Ik ben er super blij mee!
Aletta FeenstraVan Roest tot Nieuw Leven
Een website laten maken door Saskia is een verademing. Met slimme doortastendheid dringt ze aan tot ideeën waarna ze razendsnel met een concreet voorstel komt. Ze laat pas los als alles naar tevredenheid werkt. Een perfecte match voor het MKB.
Wim GeurtsAGF Recruitment
Saskia heeft mijn nieuwe website prachtig in elkaar gezet. Omdat ik liever bezig ben met mijn dagelijkse werk heeft Saskia ideeën aangedragen, zodat ik alleen maar af en toe mee keek wat ik wel en niet in de site verwerkt wilde hebben. Nu is de website een jaar actief en ik ben nog steeds zeer blij met het resultaat en met de snelle service bij vragen en aanpassingen over mijn website.
Monique van den NosterumMonique Fleur Atelier
Menu